سبد گردانی

سبدگردانی عبارت است از هنر و دانش تشکیل و مدیریت فعالانه سبدی از دارایی ها که در جهت دستیابی سرمایه گذار به اهداف بلند مدت مالی با تحمل سطح مشخصی از ریسک انجام می شود. سبدگردانی از جمله روش های غیرمستقیم سرمایه گذاری در بورس است که خدمات مربوط به آن توسط شرکت های سبدگردان که از نهادهای مالی تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار هستند به مشتریان ارائه می شود.

شرکت سبدگردان با درنظر گرفتن مواردی از جمله اهداف مالی، افق سرمایه گذاری، ریسک پذیری و برخی خصوصیات فردی سرمایه گذار، اقدام به تشکیل سبد سرمایه گذاری مناسب برای وی می کنند و متناسب با تغییرات در عوامل کلان اقتصادی و سایر عوامل تاثیرگذار بر محیط سرمایه گذاری، بطور مستمر سبد سرمایه گذاری فرد مورد نظارت و بازبینی قرار می دهند به نحوی که افزایش ارزش سبد و دستیابی به اهداف مالی مشخص شده محقق گردد.

مزایای سبدگردانی

  • مدیریت حرفه ای و تخصصی دارایی ها توسط افراد با تجربه
  • اختصاصی بودن به معنای متناسب بودن سبد دارایی با خصوصیات فردی، اهداف مالی و ریس پذیری سرمایه گذار
  • عدم نیاز به دانش سرمایه گذاری و صرف وقت از طرف سرمایه گذار
  • امکان برداشت یا افزایش سرمایه سبد در طول قرارداد سبدگردانی در هر زمان و به هر میزان
  • قابلیت اطمینان بالا به دلیل وجود ارکان نظارتی

فرآیند سبدگردانی

در صورتی که تمایل دارید از طریق خدمات سبدگردانی پایش در بورس یرمایه گذاری کنید می توانید اطلاعات تماس خود را در فرم قرار داده شده در سایت وارد کنید یا با کارشناسان ما تماس بگیرید. بعد از اعلام تمایل شما مراحل زیر انجام می شود:

  1. آشنایی با شما و تنظیم زمان جلسه
  2. تکمیل فرم های مورد نیاز توسط شما و سنجش ریسک پذیری توسط کارشناسان پایش
  3. انعقاد قرارداد سبد گردانی و اقدام به اخذ کد سبدگردانی
  4. انتقال وجه نقد یا سایر اوراق بهادار به کد مختص سبدگردانی به منظور آغاز فرآیند سبدگردانی
  5. مدیریت سبد شما توسط تیم پایش و ارائه گزارش مستمر از وضعیت سبد سرمایه گذاری به شما

کارمزد های سبدگردانی

کارمزد سبدگردانی

کارمزد سبدگردانی با توجه به آورده مشتری و نوع سرمایه ‏گذاری، در ابتدای قرارداد به صورت توافقی بین طرفین تعیین می‌شود که در شرکت سبدگردان پایش به صورت پیش‏فرض کارمزد خدمات سبدگردان بر اساس میزان درصد بازدهی کل سبد که توسط نرم افزار سبدگردانی محاسبه می‏گردد و به صورت مجموع کارمزدهای ثابت و متغیر که  مبتنی بر عملکرد تجمعی پلکانی می‏باشد در طول دوره یک ساله محاسبه و اخذ می‏شود. سهم عمده از مازاد بازده ایجاد شده، متعلق به مشتری است و سبدگردان تنها بخش کوچکی از آن را به عنوان پاداش عملکرد مطلوب خویش محاسبه می‌کند. این امر باعث ایجاد انگیزه در سبدگردان برای کسب بازده بیشتر برای مشتری می‌شود. کارمزد متغیر سبدگردانی پایش به صورت پیش فرض به صورت پلکانی تجمعی می‏باشدکه در ادامه به تفصیل این کارمزد توضیح داده می شود. لازم به ذکر است که در صورت تغییر دوره و تعدیل نرخ‌ها به نسبت دوره زمانی، استفاده از آن‌ها نیز بلااشکال است.

کارمزد ثابت سبدگردانی:

(۱/۳۶۵)*۱درصد  از خالص ارزش دارایی‏های سبد اختصاصی در پایان روز؛

سبدگردان در طی مدت قرارداد یک درصد ارزش سرمایه خود را به عنوان کارمزد ثابت پرداخت می‌کند. این کارمزد صرف حق الزحمه امین و حسابرس سبدگردانی، نرم‌افزار سبدگردانی ( جهت امکان مشاهده و گزارش دهی عملکرد سبد به مشتری) و…  می‌شود.

کارمزد متغیرسبدگردانی:

  1. در صورتی که بازدهی سبد در دورۀ یک ساله تا ۲۰ درصد باشد، سبد در این دوره معاف از کارمزد میشود.
  2. در صورتی که بازدهی سبد در دورۀ یک ساله از ۲۰ درصد تا ۳۰ درصد باشد،
  3. در صورتی که بازدهی سبد در دورۀ یک ساله از ۳۰درصد تا ۵۰ درصد باشد،
  4. در صورتی که بازدهی سبد در دورۀ یک ساله بیش از ۵۰ درصد باشد،

که این کارمزد به صورت خلاصه در دوره یک ساله به شرح جدول زیر می باشد:

  • بازدهی سبد از  ۰   تا  ۲۰ %     نرخ کارمزد    ۰ % سهم سبدگردان از اضافه بازدهی سبد؛
  • بازدهی سبد از  ۲۰ تا  ۳۰%     نرخ کارمزد   ۱۰% سهم سبدگردان از اضافه بازدهی سبد
  • بازدهی سبد از  ۳۰تا  ۵۰ %     نرخ کارمزد   ۲۰ % سهم سبدگردان از اضافه بازدهی سبد؛
  • بازدهی سبد از ۵۰%   به بالا     نرخ کارمزد  ۳۰ % سهم سبدگردان از اضافه بازدهی سبد؛

صورتحساب کارمزد متعلقه را طبق این ماده تهیه کرده و به سرمایه‌گذار تسلیم یا برای وی ارسال می‌کند. سرمایه‌گذار باید ظرف ۷ روز کاری از زمان دریافت صورتحساب، نسبت به پرداخت کارمزد از طریق واریز به حساب سبدگردان اقدام کند. در صورت عدم پرداخت طی این مدت، سبدگردان مجاز خواهد بود تا کارمزد خود را از محل وجوه نقد یا اوراق بهادار سرمایه‌گذار که نزد وی است، برداشت نماید؛ مشروط به اینکه بلافاصله رسید لازم را به سرمایه‌گذار تسلیم کند.​​​​​​​

چگونگی محاسبه‌ بازدهی سبد اختصاصی و بازدهی سبدگردان

به منظور ارائه‌ی روشی که بتوان از طریق آن بازدهی سبدهای اختصاصی و همچنین عملکرد سبدگردان را ارزیابی نمود، از دو فرمول شناخته‌شده جهانی تحت عناوین (الف) نرخ بازدهی پول وزنی (MWRR) و (ب) نرخ بازدهی زمان وزنی (TWRR) استفاده می‌شود. نرخ بازدهی پول وزنی برای هر سبد اختصاصی محاسبه می‌شود و به گونه‌ای طراحی شده تا بیانگر بازدهی هر سبد اختصاصی تحت مدیریت سبدگردان باشد. نرخ بازدهی زمان وزنی بیانگر بازدهی کل تمامی دارایی‌های تحت مدیریت سبدگردان است و نشان می‌دهد که سبدگردان به طور متوسط تا چه حد در مدیریت سبدهای اختصاصی تحت مدیریت خود، موفق به کسب بازدهی برای سرمایه‌گذاران شده‌ است. به عبارت دیگر سرمایه‌گذاران با توجه به بازدهی سبدگردان، می‌توانند عملکرد سبدگردان را ارزیابی نموده و در مورد سپردن مدیریت دارایی خود به سبدگردان تصمیم‌گیری کنند. سبدگردان، بازدهی سبد اختصاصی را به صاحب سبد مربوطه گزارش می‌کند، در حالیکه موظف است بازدهی سبدگردان را جهت اطلاع عموم در تارنمای خود منتشر کند.

روش محاسبۀ بازدهی سبدگردان

ابتدا کل دورۀ مورد نظر براساس تاریخ وقوع جریان‌های نقدی (افزایش سرمایه یا برداشت سرمایه‌گذار) و تاریخ انعقاد قرارداد جدید سبدگردانی یا تاریخ خاتمه یک قرارداد سبدگردانی به زیر دوره‌های متعدد تقسیم می‌شود. بنابراین اگر جریان ورودی و خروجی در n تاریخ مختلف در طول دورۀ موردنظر، به وقوع بپیوندند، در نتیجه کل دوره به ۱ + n زیر دوره تقسیم می‌شود که در آن زیر دورۀ اول از ابتدای دورۀ مورد نظر شروع شده و تا تاریخ وقوع اولین جریان نقدی ادامه می‌یابد و زیر دورۀ دوم از تاریخ وقوع جریان نقدی اول شروع شده و تا تاریخ جریان نقدی دوم ادامه می‌یابد و به همین ترتیب جریان نقدی دورۀ آخر از تاریخ وقوع آخرین جریان نقدی شروع شده و تا پایان دورۀ مورد نظر ادامه می‌یابد.

در بیان ساده‌تر

کارمزد ثابت:

درصدی از میانگین ارزش سبد خواهد بود که در طول مدت قرارداد به صورت روزانه محاسبه و توسط شرکت سبدگردان در انتهای قرارداد دریافت خواهد شد.

 

کارمزد مبتنی بر عملکرد:

این کارمزد بر اساس درصدی از بازده سبد اختصاصی تعیین می شود. و به صورتی تعیین می شود که همزمان با تامین منافع سرمایه گذار سیستم انگیزشی لازم را برای سبدگردان در جهت کسب بازدهی بیشتر ایجاد نماید. درصد کارمزد ثابت و متغیر هر سبد اختصاصی بر اساس توافق سرمایه گذار و سبدگردان تعیین شده و در قرارداد فی مابین درج می گردد.

قوانین و مقررات و فرم ها

در اجرای بند (۲) ماده (۷) قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران مصوب آذر ماه ۱۳۸۴، به‌ منظور مدیریت حرفه ‎ای وجوه سرمایه گذاران در بازار سرمایه، نهاد مالی جدیدی به نام سبدگردان به‌ عنوان نهاد واسطه‌ای معرفی شد. طبق بند ۴ مادۀ ۱ دستورالعمل تأسیس و فعالیت سبدگردان، سبدگردانی عبارت از تصمیم به خرید، فروش یا نگه‌داری اوراق بهادار به‌نام سرمایه‌گذار معین توسط سبدگردان در قالب قراردادی مشخص و به‌منظور کسب انتفاع برای سرمایه‌گذار است و منظور از سبد اختصاصی، مجموع دارایی‌های موضوع سبدگردانی (اعم از وجه نقد، اوراق بهادار و مطالبات) است که به مشتری معینی تعلق دارد. سبدگردان نیز مانند هر شخص حقوقی فعال در فضای کسب و کار کشور الزام به رعایت قوانین و مقررات مختلفی دارد، اما به جهت اینکه سبدگردان  پایش یک نهاد مالی محسوب می شود و تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت می‌نماید، مهمترین قوانین و مقررات ناظر بر آن مربوط به بازار سرمایه می باشد، قانون بازار اوراق بهادار، قانون توسعه ابزار ها و نهادهای مالی جدید و دستورالعمل تاسیس و فعالیت شرکتهای سبدگردان منابعی هستند که چهارچوب اصلی فعالیت شرکت سبدگردان پایش را مشخص نموده اند.

روش های تحلیل اوراق بهادار و منابع اطلاعاتی مورد استفاده

در پایش از روش های تحلیل مختلف برای انتخاب سرمایه گذاری های مناسب و تشکیل سبد دارایی مطمان برای سرمایه گذاران استفاده می شود:

تحلیل بنیادی

تحلیل بنیادی روشی برای ارزیابی اوراق بهادار است که شامل اندازه‌گیری ارزش ذاتی با در نظر گرفتن همه عوامل مربوط به اقتصاد، مالی و سایر عوامل کمی و کیفی است. یک تحلیل گر بنیادی سعی می‌کند تا هر عاملی را که می‌تواند بر ارزش اوراق بهادار تأثیر بگذارد مطالعه و بررسی نماید، عواملی مثل نیروهای اقتصاد کلان و عوامل خاص شرکت‌ها نظیر شرایط مالی و مدیریت شرکت.

تحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال روشی برای ارزیابی اوراق بهادار است که با تحلیل اطلاعات و آمار مربوط به فعالیت‌های بازار، همچون قیمت های گذشته و حجم معاملات انجام می‌شود. تحلیلگران تکنیکال ارزش ذاتی اوراق بهادار را اندازه‌گیری نمی‌کنند، در عوض از نمودارها و ابزارهای دیگر برای شناسایی الگوهایی که می‌تواند فعالیت آتی سهم را پیش‌بینی کند، بهره می‌جویند.

مهمترین منابع اطلاعات مورد استفاده در تحلیل ها

در پایش از روش های تحلیل مختلف برای انتخاب سرمایه گذاری های مناسب و تشکیل سبد دارایی مطمان برای سرمایه گذاران استفاده می شود:

آمارها و داده های پولی و بانکی قابل دریافت از سایت بانک مرکزی به آدرس اینترنتی:

www.cbi.ir

آمار و داده های کلان اقتصادی قابل دریافت از سایت مرکز آمار ایران به آدرس:

www.amar.org.ir

صورتهای مالی و گزارشات دوره ای و گزارشات هیات مدیره شرکتها قابل دسترس از سایت:

www.codal.ir

آمار معاملات محصولات فلزی و معدنی و پتروشیمی قابل دریافت از سایت شرکت بورس کالا:

www.ime.co.ir

بورس های جهانی و منابع خبری معتبر:

www.codal.ir

اوراق بهادار تحت مدیریت در سبدهای اختصاصی

نوع اوراق بهادار یا دارایی های سرمایه ای که سبدگردان در صورت صرفه و صلاح مشتریان و تطابق با اهداف، اصول و محدودیتهای مربوط به هر مشتری، در سبدهای اختصاصی تحت مدیریت قرار خواهد داد:

  • کلیه اوراق بهادار پذیرفته شده در بورس و فرابورس
  • اوراق مشارکت، اوراق صکوک، اوراق بهادار رهنی و سایر اوراق بهادار دارای مجوز انتشار از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران یا سازمان بورس و اوراق بهادار
  • گواهی های سپرده منتشره توسط بانکها یا مؤسسات مالی و اعتباری دارای مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

کنترل تضاد منافع

به منظور کنترل تضاد منافع، سبدگردان پایش ملزم به رعایت مفاد ماده ۱۴ و ۲۷ دستورالعمل تاسیس و فعالیت سبدگردان می باشد.

ماده ۱۴: در شرایط وجود تضاد منافع بین سبدگردان و مشتری وی، اولویت با منافع مشتری خواهد بود.

ماده ۲۷: درصورتی‌که سبدگردان، ورقه‌ی بهاداری خاص را به‌نام مشتری خود خرید، فروش یا نگه‌داری می‌کند در حالی که؛ (الف) شرکت سبدگردان یا اشخاص وابسته به آن یا (ب) کارکنان سبدگردان یا اشخاص وابسته به آن‌ها، در آن ورقه‌ی بهادار مطابق تبصره‌ی ۱ این ماده ذینفع محسوب می‌شوند، و سبدگردان از این موضوع مطلع بوده یا از طریق دریافت گزارش‌های موضوع تبصره‌ی ۲ این ماده از این موضوع مطلع شده باشد، آن‌گاه سبدگردان موظف است بلافاصله کارکنانی که وظیفه‌ی سبدگردانی برای مشتریان را به عهده دارند، از این امر مطلع نموده، طی گزارش‌هایی که حداقل هرماه تهیه می‌شود حسابرس و امین خود را، از این موضوع مطلع کند و در گزارش‌های دوره‌ای که به مشتری می‌دهد، این موضوع را افشا نماید

محاسبه بازدهی

به منظور ارائه‌ی روشی که بتوان از طریق آن بازدهی سبدهای اختصاصی و همچنین عملکرد سبدگردان را ارزیابی نمود، از دو فرمول شناخته‌شده جهانی تحت عناوین نرخ بازدهی پول وزنی و نرخ بازدهی زمان وزنی استفاده می‌شود که در پیوست ۸ دستورالعمل تاسیس و فعالیت سبدگردان چگونگی محاسبه‌ی این دو روش تشریح گردیده است.

چگونگی محاسبه‌ی بازدهی سبد اختصاصی و بازدهی سبدگردان

مقدمه:

به منظور ارائه‌ی روشی که بتوان از طریق آن بازدهی سبدهای اختصاصی و همچنین عملکرد سبدگردان را ارزیابی نمود، از دو فرمول شناخته‌شده جهانی تحت عناوین (الف) نرخ بازدهی پول وزنی( MWRR) و (ب) نرخ بازدهی زمان وزنی(TWRR) ، استفاده می‌شود که در این پیوست چگونگی محاسبه‌ی این دو روش تشریح می‌شود. نرخ بازدهی پول وزنی(MWRR) برای هر سبد اختصاصی محاسبه می‌شود و به گونه‌ای طراحی شده تا بیانگر بازدهی هر سبد اختصاصی تحت مدیریت سبدگردان باشد. نرخ بازدهی زمان وزنی(TWRR) بیانگر بازدهی کل تمامی دارایی‌های تحت مدیریت سبدگردان است و نشان می‌دهد که سبدگردان به طور متوسط تا چه حد در مدیریت سبدهای اختصاصی تحت مدیریت خود، موفق به کسب بازدهی برای سرمایه‌گذاران شده‌است. به عبارت دیگر سرمایه‌گذاران با توجه به بازدهی سبدگردان، می‌توانند عملکرد سبدگردان را ارزیابی نموده و در مورد سپردن مدیریت دارایی خود به سبدگردان تصمیم‌گیری کنند. سبدگردان، بازدهی سبد اختصاصی را به صاحب سبد(سرمایه‌گذار) مربوطه گزارش می‌کند، در حالی‌که موظف است بازدهی سبدگردان را جهت اطلاع عموم در تارنمای خود منتشر کند.

روش محاسبه بازدهی سبد اختصاصی

برای محاسبه بازدهی هر سبد اختصاصی از رابطۀ زیر استفاده می‌شود:

که در آن:
= بازدهی سبد اختصاصی iام در دورۀ t،
= ارزش سبد اختصاصی iام در پایان دورۀ t،
= ارزش سبد اختصاصی iام در ابتدای دورۀ t،
= جریان نقدی jام سبد اختصاصی iام در دورۀ t (افزایش سرمایه سرمایه‌گذار طی دوره به عنوان جریان نقدی ورودی و برداشت وی از سبد اختصاصی به‌عنوان جریان نقدی خروجی تلقی می‌شود. جریان نقدی ورودی با علامت مثبت و جریان خروجی با علامت منفی خواهدبود)،
= زمان باقیمانده (به روز) از تاریخ وقوع جریان jام سبد اختصاصی iام تا پایان دورۀ t،
= طول کل دورۀ زمانی مورد نظر t (به روز)،

روش محاسبۀ بازدهی سبدگردان

ابتدا کل دورۀ مورد نظر براساس تاریخ وقوع جریان‌های نقدی (افزایش سرمایه یا برداشت سرمایه‌گذار) و تاریخ انعقاد قرارداد جدید سبدگردانی یا تاریخ خاتمه یک قرارداد سبدگردانی به زیر دوره‌های متعدد تقسیم می‌شود. بنابراین اگر جریان ورودی و خروجی در n تاریخ مختلف در طول دورۀ موردنظر، به وقوع بپیوندند، در نتیجه کل دوره به ۱ + n زیر دوره تقسیم می‌شود که در آن زیر دورۀ اول از ابتدای دورۀ مورد نظر شروع شده و تا تاریخ وقوع اولین جریان نقدی ادامه می‌یابد و زیر دورۀ دوم از تاریخ وقوع جریان نقدی اول شروع شده و تا تاریخ جریان نقدی دوم ادامه می‌یابد و به همین ترتیب جریان نقدی دورۀ آخر از تاریخ وقوع آخرین جریان نقدی شروع شده و تا پایان دورۀ مورد نظر ادامه می‌یابد. برای مثال به نمودار زیر توجه شود:

 

پس از تقسیم کل دوره به زیر دوره‌های موردنظر، بازدهی هر زیر دورۀ nام به شرح زیر محاسبه می‌شود:

که در آن:
= ارزش کل دارایی‌های تحت مدیریت سبدگردان iام (ارزش کل سبدهای اختصاصی سبدگردان) در انتهای زیر دورۀ nام (بدون در نظر گرفتن جریانات نقدی ورودی یا خروجی در انتهای دوره)
= ارزش کل دارایی‌های تحت مدیریت سبدگردان iام (ارزش کل سبدهای اختصاصی سبدگردان) در ابتدای زیر دورۀ nام (با در نظر گرفتن جریانات نقدی ورودی یا خروجی در ابتدای زیر دوره )
پس از محاسبۀ بازدهی هر زیر دوره، بازدهی سبدگردان برای کل دورۀ موردنظر از رابطۀ زیر محاسبه می‌شود:

که در آن:
= بازدهی سبد گردان iام در دورۀ t،
= بازدهی زیر دورۀ nام دارایی‌های تحت مدیریت سبدگردان iام،

۴ – سالانه کردن نرخ‌های بازدهی :
برای سالانه کردن هریک از بازدهی‌های محاسبه‌شده از فرمول زیر استفاده می‌شود:

که در آن:
= بازدهی محاسبه‌ شده (TWRR یا MWRR) که قصد سالانه کردن آن وجود دارد در دورۀ t،

بازدهی سالانه شده،
= طول دورۀ t به روز،

چگونگی محاسبۀ ارزش دارایی‌های سبداختصاصی:

در محاسبۀ نرخ بازدهی سبداختصاصی و نرخ بازدهی سبدگردان به شرح این پیوست، لازم است ارزش سبد یا سبدهای اختصاصی در ابتدا و انتهای هر دورۀ مورد نظر محاسبه گردد. ارزش سبد یا سبدهای اختصاصی باید مطابق دستورالعمل نحوۀ تعیین قیمت خرید و فروش اوراق بهادار در صندوق‌های سرمایه‌گذاری، محاسبه گردد و در اجرای این دستورالعمل نکات زیر در نظر گرفته‌شوند:
​​​​​​​

  1. ارزش اوراق بهادار سبداختصاصی براساس قیمت فروش اوراق بهادار موضوع دستورالعمل« نحوۀ تعیین قیمت خرید و فروش اوراق بهادار صندوق‌های سرمایه‌گذاری» محاسبه شود.
  2. سبدگردان نباید قیمت اوراق بهادار سبداختصاصی را براساس آنچه در دستورالعمل یادشده پیش‌بینی شده است، تعدیل نماید.
  3. در صورتی‌که بخشی از آوردۀ مشتری را ورقۀ بهاداری تشکیل دهد که در زمان عقد قرارداد، نماد معاملاتی آن‌ بسته باشد، ارزش آن‌ ورقۀ بهادار در محاسبات این پیوست صفر در نظر گرفته می‌شود. هر زمان نماد معاملاتی ورقۀ بهادار یادشده بازگشایی شود، ارزش آن براساس قیمت پایانی روز بازگشایی نماد محاسبه شده و به عنوان آوردۀ جدید سرمایه‌گذار در همان روز بازگشایی در نظر گرفته می‌شود.

شرکت سبد گردان پایش منابع تحت مدیریت خود را در موارد زیر سرمایه گذاری می نماید:

  1. اوراق بهادار قابل معامله در هر یک از بورس ها
  2. هر گونه اوراق بهادار ثبت شده نزد سازمان به جز سهام شرکت های سهامی خاص
  3. سپرده های بانکی تا سقف ۵۰% از ارزش روز دارایی های تحت مدیریت در هر قرارداد سبدگردانی
  4. سرمایه گذاری در واحد های سرمایه گذاری صندوق های سرمایه گذاری دارای مجوز از سازمان با شرایط زیر
    1. حداکثر سرمایه گذاری در واحد های سرمایه گذاری صندوق های سرمایه گذاری تا ۱۰% مجموع ارزش روز دارایی های موجود در هر قرارداد سبدگردانی مجاز است
    2. حداکثر تا ۵۰% از ارزش دارایی های اختصاصی داده شده به بند فوق میتواند به سرمایه گذاری در واحد های سرمایه گذاری صندوق های تحت مدیریت همان سبدگردان اختصاص یابد.

عملکرد سبدگردان پایش در دوره های مختلف بشرح زیر بوده است:( بروز رسانی : ۱۴۰۲/۰۶/۰۱ساعت : ۱۴:۳۰ )

شرحاز تاریخ تا تاریخبازدهی شرکت سبدگردان
۷ روز گذشته۱۴۰۲/۰۵/۲۴۱۴۰۲/۰۶/۰۱-۰.۸۹
۳۰ روز گذشته۱۴۰۲/۰۵/۰۱۱۴۰۲/۰۶/۰۱-۳.۳۵
۹۰ روز گذشته۱۴۰۲/۰۳/۰۱۱۴۰۲/۰۶/۰۱-۸.۰۵
۱۸۰ روز گذشته۱۴۰۱/۱۲/۰۱۱۴۰۲/۰۶/۰۱۳۹.۰۹
۳۶۵ روز گذشته۱۴۰۱/۰۶/۰۱۱۴۰۲/۰۶/۰۱۵۲.۲۰
از تاریخ تاسیس تاکنون۱۴۰۱/۰۲/۲۰۱۴۰۲/۰۶/۰۱۵۲.۲۰